DS'79 STRUIKELT VOOR DE DEUR
DS'79 is gisteren in het duel met Volendam (2-2) negen minuten voor het einde gestruikeld voor de deur van de eredivisie.
De Dordtse eerste divisieclub heeft vooral in de tweede helft de mogelijkheid laten liggen om de nu al promotie naar de eredivisie waar te maken.
Met een voorsprong van 2-1, kreeg de ploeg via Hakim Braham en Anne Evers een aantal droomkansen die niet werden verzilverd.
Een misverstand tussen doelman Jaap Bloem en middenvelder Cees Spaan was de oorzaak van de gelijkmaker, waarbij Tuyp het beslissende tikje gaf.
Binnen de minuut had DS een voorsprong van 1-0 via een treffer van Hakim Braham. Holshuysen bracht de balans in evenwicht, waarna Evers DS in de tweede helft weer aan de leiding bracht. Tuyp bracht tenslotte de eindstand van 2-2 tot stand.
DS'79 heeft nog een punt nodig uit twee wedstrijden om de promotie naar de eredivisie te realiseren, en twee punten om als kampioen gekroond te worden. Foto: Anne Evers zet twee Volendam verdedigers op het verkeerde been en snelt op doelman Frans Hoek af...