DS'79 SMAAKT ZOET VAN DE OVERWINNING
DS'79 heeft, na negen nederlagen, eindelijk weer eens het zoet van de overwinning mogen proeven. In het Gemeentelijk Sportpark in Tilburg versloeg DS'79 het eveneens in degradatienood verkerende Willem II met 0-1. Na achttien minuten in de tweede helft toverde Edwin Gorter uit een vrije trap de bal achter doelman Formannoy. In het degradatieduel bleek DS'79 over meer inhoud te beschikken. Willem II viel wel furieus aan, maar het kon de verdediging van DS met Niels Overweg als een rots in de branding nimmer verontrusten. De jeugdige inbreng bij DS'79 heeft aanstekelijk gewerkt. De Dordtse ploeg heeft van de eerste tot de laatste minuut keihard gewerkt. Piet Wijnberg en Dennis van der Gijp (beiden DS), alsmede Wanny van Gils (Willem II) kregen van scheidsrechter Verhoef een gele kaart. Op de foto stopt Formannoy een kogel van Edwin Gorter, niet zichtbaar. Eerder had Gorter hem wel gepasseerd.