DS'79: HERHALING VOOR BEKER IN DORDRECHT
DS'79 moet in een tweede wedstrijd tegen NEC trachten de kwartfinales van het toernooi om de nationale voetbalbeker te bereiken. In het Goffert-stadion in Nijmegen kwam de Dordtse club tegen de eerste divisievereniging niet verder dan een gelijkspel van 1-1. DS ontging de overwinning in Nijmegen nadat Edwin Gorter vier minuten voor de rust uit een vrije trap had gescoord. Scheidsrechter Blankenstein wees in eerste instantie naar het midden, maar heftig felle protesten van de spelers van NEC brachten hem tot andere gedachten, waarop hij het doelpunt annuleerde. DS verdiende overigens voor slechts 1500 toeschouwers de zege niet. NEC bleek volledig gelijkwaardig, al kroop het in het laatste kwartier driemaal door het oog van de naald. De tweede wedstrijd wordt woensdag 18 januari om 19.30 in Dordrecht, op het terrein aan de Krommedijk gespeeld. Op de foto scoort Ronnie de Groot, met de voet aan de bal, de gelijkmaker.