DERDE ZEGE DS'79
DS'79 heeft gistermiddag zijn derde overwinning in successie geboekt. Na de overwinning op Volendam en Helmond Sport werd aan de Krommedijk Fortuna/S met 2-0 verslagen. DS'79 was vrijwel de gehele wedstrijd superieur. Het nam reeds na zes minuten de leiding na een blunder in de verdediging van Fortuna door Hakim Braham. In de dertiende minuut van de tweede helft strafte Peter Matena een blunder van doelman Hansen resoluut af. Fortuna/S kwam niet verder dan een schot van Anne Evers waarbij de bal via de onderkant van de lat het veld weer insprong. Op de foto is Hakim Braham (rechts), een van de beste spelers van het veld, zijn vaste bewaker Bux te vlug af warbij hij doelman Hansen met een gericht schot passeert: 1-0.