DS'79 STUURT SVV KANSLOOS NAAR HUIS
DS'79 heeft via een knappe overwinning op SVV van 3-1, het contact met de kopgroep volledig behouden. In een voortreffelijke eerste helft en bij vlagen goede tweede helft werd SVV met de rug tegen de muur gedrukt. Het sterke combinatiespel van DS'79 was ruimschoots voldoende om het massaal verdedigende SVV al voor rust op een achterstand van 2-0 te zetten. Hakim Braham scoorde beide doelpunten, waarvan de tweede een juweel mocht worden genoemd.Na een sterk kwartier van SVV in de tweede helft zorgde Rob van Hemert voor 3-0, waarna Meerhof de eindstand op 3-1 bepaalde. Op de foto is doelman Bas van Noordwijk kansloos op de kopbal van Van Hemert, niet zichtbaar, wat de derde Dordtse treffer betekende.