NIEUWS

BUSREIS NAAR MVV 29/11/2005
De supportersvereniging van FC Dordrecht organiseert ook naar de uitwedstrijd tegen MVV een busreis. Het vertrek om 16.45 uur vanaf het Supporters home. De prijs € 25,00 voor leden. Niet leden betalen € 35,00 en Wao/lammetjes € 15,00. Opgeven kan donderdagavond in het home en vrijdag voor het vertrek.

WEDSTRIJD JONG FC DORDRECHT AFGELAST 29/11/2005
De wedstrijd tussen de belofte's van FC Dordrecht en TOP Oss is afgelast. De wedsrijd zou vanavond gespeeld worden in het GN Bouw stadion. Een nieuwe datum voor het duel is nog niet bekend.

GEEN WINNAAR BIJ FC DORDRECHT - HFC HAARLEM 29/11/2005
De wedstrijd FC Dordrecht - HFC Haarlem is geeindigd zonder winnaar, beide ploegen scoorde 2 maal. FC Dordrecht kwam wel tot 2x toe op voorsprong. Eerst was het Arjan van der Laan in de 15e minuut die de 1-0 scoorde en vlak na rust (47e minuut) scoorde Cecilio Lopes de 2-1. De bezoekers kwamen beide keren op gelijke hoogte. Van Beelen (44e) en Stolp (88) scoorde namens Haarlem. FC Dordrecht speelde een ongelukkige wedstrijd. De eerste helft waren de schapekoppen de betere en ook na rust had de ploeg van trainer Jurrie Koolhof diverse kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. In de slotfase kreeg Haarlem nog een goede mogelijkheid op de 3-punter, maar gelukkig fungeerde de lat als sluitpost. Aanstaande vrijdag staat de uitwedstrijd tegen MVV op het programma. Direct na het weekend op dinsdag volgt dan de inhaal wedstrijd tegen FC Omniworld.
[Lees ook: Valse start voor FC Dordrecht in vierde periode]
[Zie ook: Fotoverslag]

FC DORDRECHT - FC OMNIWORLD VERPLAATST NAAR 6 DECEMBER 27/11/2005
De wedstijd tussen FC Dordrecht en FC Omniworld zal gespeelt worden op dinsdag 6 december. Afgelopen vrijdag werd de wedstrijd nog afgelast wegens de bizare weersomstandigheden in het gehele land. De wedstrijd zal net zoals altijd beginnen om 20.00 uur. Eventuele al gekochte toegangsbewijzen blijven geldig.

HOLLANDER TEKENT 5-JARIG SPONSOR CONTRACT 25/11/2005
De wedstrijd tussen FC Dordrecht en FC Omniworld ging dan wel niet door. Het diner voor businessclub leden in de brasserie werd gewoon net zoals altijd druk bezocht. De gasten kregen een voortreffelijk diner, maar waren ook getuige van het tekenen van het nieuwe sponsor contract van Hollander Sign & Design. Ed Hollander tekende als directeur van het Dordtse bedrijf een 5-jarig sponsor contract met de Dordtse BVO. Hollander wordt hiermee ook officieel beletteraar van FC Dordrecht. Hollander Sign & Design zal de komende jaren dan ook alle reclameborden in het om het stadion voorzien beplakking.

FC DORDRECHT - FC OMNIWORLD AFGELAST 25/11/2005
De competitiewedstrijd tussen FC Dordrecht en FC Omniworld is afgelast. De zeer slechte weers omstandigheden maken het bespelen van het veld aan de Krommedijk onmogelijk. Ook het veilig reizen naar het stadion onder zulke omstandigheden is niet mogelijk. Aankomende week zal een nieuwe datum geprikt worden voor het afwerken van het duel. Wij zullen u dan ook zo spoedig mogelijk hierover informeren.

LONDT EN AUASSAR TEKENEN CONTRACT BIJ FC DORDRECHT 23/11/2005
Sherwin Londt en Adil Auassar hebben beide een twee-jarig (jeugd) contract bij FC Dordrecht getekend. Beide spelers komen momenteel uit in het belofte elftal van FC Dordrecht, maar trainen regelmatig mee met de 1e selectie van FC Dordrecht. Beide spelers hebben al eens op de bank gezeten bij competitiewedstrijden en Auassar heeft zelfs zijn debuut al gemaakt. Technisch manager Marco Boogers is blij de 2 talenten langer aan de club te kunnen binden. ''We gaan nog veel plezier aan ze beleven'', aldus Boogers. Adil Auassar kan spelen als linksback of linkshalf en speelt vanaf 2002 bij FC Dordrecht. Zijn vorige club was Sparta. Sherwin Londt (spits) kwam ook in 2002 naar de Krommedijk. Zijn oude clubs zijn Feyenoord en ADO Den Haag.

B-JEUGD ONDERUIT TEGEN JVOZ 23/11/2005
De B-jeugd van FC Dordrecht heeft afgelopen dinsdag een oefenwedstrijd gespeeld tegen een selectie elftal van de JVOZ, de voetbalschool van Dennis en Gérard de Nooijer. Het elftal van Wim Thijssen wisselde volop zodat zowel de 1e als 2e jaars B's speelminuten kregen. De bezoekers uit Zeeland gingen er met de winst van door. De wedstrijd eindigde in 2 - 5.

BUSINESSCLUB VOETBALT TEGEN BC FC ZWOLLE 22/11/2005
De businessclub van FC Dordrecht zal op vrijdag 16 december voetballen tegen een businessclub elftal van FC Zwolle. Dit voorafgaand aan het duel tussen beide 1e elftallen. Afgelopen seizoen was de businessclub van FC Zwolle al op bezoek aan de Krommedijk, de onderlinge wedstrijd eindigde toen in een 1 - 0 overwinning voor de Dordtenaren. De selectie van de Dordtse Business club is rond, maar toeschouwers zijn altijd van harte welkom. Deze kunnen zelfs met de bus mee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met leo.scheffer@fcdordrecht.nl

JONG FC DORDRECHT - JONG SPARTA EINDIGT IN GELIJKSPEL 21/11/2005
De wedstrijd tussen de belofte elftallen van FC Dordrecht en Sparta is geeindigd in een gelijkspel. De wedstrijd tussen de nummers 2 en 3 (FC D) van de 1e divisie B voor belofte eindigde in 1 - 1. Hoewel FC Dordrecht voor rust de betere van de 2 teams was wist de selectie van trainer Joop Lankhaar dit niet in doelpunten uit te drukken. Na rust was betere spel voor de bezoekers die dan ook op voorsprong kwamen. Maar ook FC Dordrecht scoorde na rust. Erik Abels scoorde de verdiende gelijkmaker. Ook na dit gelijkspel blijft Jong FC Dordrecht op de 3e plaats van ranglijst staan. De achterstand op de nummer 1 is 4 punten.

DORDRECHT & HOLLANDER SIGN & DESIGN: VERTROUWEN IN TOEKOMST 21/11/2005
FC Dordrecht en Hollander Sign & Design hebben afgelopen week overeenstemming bereikt over een vijfjarig sponsor- en samenwerkingscontract. Het in Dordrecht gevestigde bedrijf van Hollander Sign & Design, gespecialiseerd in belettering van reclameborden, bedrijfswagens en alle andere voorkomende werkzaamheden op reclamegebied, zal met ingang van 1 januari 2006 exclusief beletteraar worden van FC Dordrecht. Op dit moment verzorgt Hollander Sign & Design al de reclameborden die langs het veld van de jeugdopleiding hangen en aan de Businesspromenade bij het stadion. “Omdat wij van mening zijn dat reclameborden professioneel geplaatst moeten worden hebben we FC Dordrecht een nieuw railsysteem gegeven waarin de borden het beste tot hun recht komen. Ook het speciale bord in de kantine van de jeugdopleiding voor de Club van 25, 50 en 100 hebben wij als ondersteuning naar de club geschonken. Ik heb nu eenmaal een FC Dordrecht hart”, zegt directielid Ed Hollander. Met ingang van 1 januari aanstaande zal Hollander Sign & Design ook alle borden in het GN Bouw Stadion gaan verzorgen. “Naast het exclusieve recht als beletteraar van FC Dordrecht hebben wij als bedrijf ook fors geïnvesteerd als sponsor. Wij geloven in de plannen van de club om op termijn een topper te worden in de eerste divisie en willen dit van harte ondersteunen”, besluit Ed Hollander. Commercieel directeur Hans van der Ende van FC Dordrecht zegt content te zijn met dit langdurige contract. “Alleen dan kun je structureel bouwen aan iets moois in Dordrecht. Wij willen dat iedereen trots is op FC Dordrecht en zullen er dan ook alles aan doen om dit te realiseren. De club verdient nog meer publiek en sponsors. Wanneer onze Juniorclub De Lammetjes al bijna 600 leden telt dan zegt dat al genoeg. Achterom kijken heeft geen zin. Gisteren is verleden tijd, vandaag het heden en morgen de toekomst”

UITSLAGEN FC DORDRECHT JEUGD 20/11/2005
De A-jeugd van FC Dordrecht speelde dit weekend een uitwedstrijd tegen TOP Oss. Het team van trainer Bert Bartelings kwam via Coen van der Waal op een 0-1 voorsprong. Nog voor de rust kopte Jan Tuitel in eigen doel waardoor de ruststand 1-1 was. In de 2de helft miste doelpunten maker Coen v.d. Waal bij een 2-1 stand vanaf elf meter en faalde Top Oss vlak voor tijd uit een
strafschop niet. De wedstrijd eindigde in 3 - 1 voor de Branbanders. De B-jeugd speelde op het eigen jeugdveld tegen Helmond Sport. De wedstrijd werd een waar spektakel voor de toeschouwers en eindigde in 4 - 4. De doelpuntenmakers aan Dordtse zijde waren Ramon Ouwehand (1-1), Arjan van Vuuren (2-1), Ferhat Kemaldar (3-1) en Randy van Gulijk (4-1). De C-jeugd speelde een minder spectaculair duel. De jongste FC Dordrecht voetballers verloren de uitwedstrijd tegen Spartaan'20 met 4 - 0.

 

OPNIEUW BEEN-OPERATIE VOOR LOPES 20/11/2005
FC Dordrecht spits Cecilio Lopes zal onder het mes moeten. De aanvaller brak in zijn Excelsior tijd zijn been en heeft daar sinds die tijd een pin zitten. Door pin heeft Cecilio een los stukje bot in zijn knie en wat verkalking aan zijn pees. Met een relatief kleine ingreep zal het stukje bot en de verkalking verwijderd worden. De operatie staat gepland op 13 december, tot die tijd traint lopes aangepast en zal hij niet volledig inzetbaar zijn.

FC DORDRECHT PLACEMATS 20/11/2005
FC Dordrecht heeft als een van de weinige, zoniet als enige gouden Gids divisieclub hun eigen placemats op de markt gebracht. Dit is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Lammetjes, de Supportersvereniging en supermarkt Plus Poppelaars. Er zijn voor de placemats twee verkooppunten, n.l. de Plus aan het Vogelplein en de Supporters Vereniging. Bij de Plus zijn ze te koop maar ook te krijgen bij een bepaald bedrag aan boodschappen en bij de Supporters Vereniging zijn ze op wedstrijddagen en donderdagavonden te koop in het supportershome.

WIE KRUIPT IN DE HUID VAN FC DORDRECHT MASCOTTE? 19/11/2005
FC Dordrecht is op zoek naar een man of vrouw die de mascotte bij thuiswedstrijden en andere evenementen tot leven wil brengen voor een groot publiek. Kortom, wie kruipt er in het pak van de mascotte en wordt “de held van FC Dordrecht” ? Wie interesse heeft in deze vrijwilligersfunctie kan een korte e-mail sturen naar info@fcdordrecht.nl o.v.v. “kruip in de huid van” . Belangrijk voordat je reageer. Lengte maximaal 1.80 en je gewicht mag niet meer dan 75 kilo zijn.

FC DORDRECHT VOETBALT ALLEEN NA RUST IN HELMOND 18/11/2005
FC Dordrecht heeft in Helmond slechts één helft gevoetbald, voor rust hadden de schapekoppen niks in te brengen. Pas na de onderbreking of eigenlijk pas het laatste half uur speelde FC Dordrecht goed voetbal, daarvoor kon er geen vuist gemaakt worden en creëerden de Dordtse hoofdmacht geen enkele kans. In dat laatste half uur was er veel dreiging van FC Dordrecht en kwam Helmond Sport niet meer van de eigen helft af. Kansen waren er voor Cecilio Lopes, Dagher en Putter. FC Dordrecht scoorde niet meer en door de vroege goal (5e minuut) van Calabro wonnen de Helmonders. FC Dordrecht blijft daardoor staan op de 11e plaats, het gat met Helmond Sport is vergroot naar 6 punten. Omdat de ploegen om FC Dordrecht heen ook verzuimde hun wedstrijden te winnen, rukt Helmond Sport op naar de 7e plaats.
[Lees ook: FC Dordrecht krijgt te weinig]
[Zie ook: foto-verslag]

VRIJDAG TEGEN HELMOND SPORT 16/11/2005
Aanstaande vrijdag staat de uitwedstrijd tegen Helmond Sport op het programma. FC Dordrecht reist met een vrijwel fitte selectie af naar Helmond. Alleen Ekrem Kahya (enkel) en Michael van Dommelen (kniet) zijn nog niet geheel fit. Op het middenveld keert Arjan van der Laan terug bij de selectie na zijn blessure, Nick van der Velden is licht geblesseerd en zijn inzet is nog twijfelachtig.

BUSREIS NAAR HELMOND 16/11/2005
Ook voor de wedstrijd tegen Helmond Sport organiseert de supportersvereniging van FC Dordrecht een busreis. De bus vertrekt om 18.00 uur vanaf het supportershome en kost € 20,- voor leden, € 15,- voor lammetjes/AOW en € 30,- voor niet-leden.

NIEUWE COLUMN MARCO BOOGERS 15/11/2005
Technisch directeur Marco Boogers heeft weer een nieuwe column geschreven. Ditmaal schrijft Marco over de talenten van de jeugdopleiding. Klik hier om de nieuwste column te lezen.

D-JEUGD VOOR FC DORDRECHT? 15/11/2005
FC Dordrecht is achter de schermen hard bezig met de voorbereiding om vanaf volgend seizoen ook een D-elftal te formeren. Het elftal (10 tot 12 jaar) moeten er voor zorgen dat talenten uit de regio eerder naar de club gehaald kunnen worden. Nu wordt er met deze leeftijdscategorie enkel gewerkt via de voetbalschool. Deze zal zich dan vanaf volgend seizoen gaan richten op spelers uit E-elftallen uit de regio. Op de club wordt hard gewerkt aan de KNVB certificering die nodig is voor de oprichting van een D- elftal.

FC DORDRECHT IN DE MEDIA: 'DAN SCOOR IK WEL' 13/11/2005
Ruud Kras was vrijdagavond bij FC Dordrecht de gevierde man. Waar de spitsen er niet in slaagden om vier opgelegde kansen te verzilveren, daar scoorde de oud-Ajacied wel. De 1-0 betekende zijn eerste goal in het betaalde voetbal. ,,Dit is een lekker gevoel. Helemaal omdat het een belangrijke was. We hebben de punten hard nodig’’, meldde de matchwinnaar na afloop. ,,De organisatie stond goed vanavond. We hadden zelfs meer kunnen scoren. Toen de spitsen dat niet deden, dacht ik dan doe ik het wel’’, grapte Kras na de wedstrijd. ,,De bal viel precies goed, dus ik dacht ik loop maar door.’’ Bron: AD/De Dordtenaar

UITSLAGEN FC DORDRECHT JEUGD 12/11/2005
De A-jeugd van FC Dordrecht heeft de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch gewonnen. Op het eigen veld scoorde Junior Livrament en Derrel Lionarh de Dordtse doelpunten. De B-jeugd verging het minder goed. De pupillen van trainer Wim Thijssen gingen hard onderuit bij Sparta, de wedstrijd eindigde in maar liefst 5 - 1 voor de Rotterdammers. De C-jeugd speelde de moeilijke wedstrijd tegen Excelsior, de nummer 2 van de ranglijst, maar dde schapenkoppen begonnen goed en fel. Zo had Ricardo van Yperen (foto) in de beginfase de pech dat zijn harde schot boven de doelman van Excelsior op de lat uiteen spatte. Excelsior nam zo'n 15 minuten voor de rust de leiding. In de 2de helft probeerde Dordt op inzet de gelijkmaker te maken, maar het geluk zat een aantal keer niet mee. Aan de andere kant scoorde Excelsior nog wel een keer zodat de uitslag uiteindelijk in 0-2 eindigde in het voordeel van de bezoekers.

GOED SPELEND FC DORDRECHT IN SLOTFASE LANGS FC EMMEN 11/11/2005
FC Dordrecht heeft de competitie wedstrijd tegen FC Emmen gewonnen. Dankzij een goal van verdediger Ruud Kras bleven de verdiende 3 punten in Dordrecht. FC Dordrecht speelde een goede wedstrijd en had dan ook alle rede om in deze aanspraak te maken op de overwinning. Het team creëerde veel kansen, maar wist toch maar één keer te scoren. Matchwinner Ruud Kras besliste met zijn goal niet alleen de wedstrijd, maar het was ook zijn eerste doelpunt in zijn carriere. Vooral Nick van der Velden en Moussa Kalisse hadden FC Dordrecht al veel eerder op voorsprong moeten brengen. Bij FC Dordrecht ontbraken Michael van Dommelen, Ekrem Kahya en Arjan van der Laan wegens blessure's. Rui Monteiro, Cecilio Lopes en John den Dunnen begonnen op de bank, maar vielen alle drie in.
[Lees ook: Goed optreden beloond]
[Zie ook: samenvatting SBS6]

BEDENK NAAM FC DORDRECHT MASCOTTE 10/11/2005
Na een draagtijd van enige maanden zal FC Dordrecht op vrijdag 9 december aanstaande voorafgaande aan de wedstrijd tegen Top Oss haar mascotte aan het publiek presenteren. Omdat het “de held van FC Dordrecht” moet worden is besloten dat iedereen die dat wil de naam mag bedenken voor de mascotte. Uiteindelijk zal een jury beslissen met welke naam de mascotte voortaan door het leven zal gaan. Algemeen manager Olav Ouwerkerk over de mascotte. “Het is een lief dier die de harten zal stelen van alle Dordtenaren en met name die van de kinderen. Daarom roepen wij iedereen op om een naam te bedenken”. Iedereen die een naam bedenkt voor de mascotte krijgt voor slechts € 3,= een kaart om de wedstrijd FC Dordrecht-Top Oss op vrijdag 9 december bij te wonen en hoort dan of hij of zij de bedenker is van de naam van de mascotte en huiswaarts keert met een fraai prijzenpakket. Namen kunnen worden ingezonden tot en met vrijdag 25 november 17.00 uur naar: info@fcdordrecht.nl of naar Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht.

WIE KRUIPT IN DE HUID VAN FC DORDRECHT MASCOTTE? 10/11/2005
FC Dordrecht is op zoek naar een man of vrouw die de mascotte bij thuiswedstrijden en andere evenementen tot leven wil brengen voor een groot publiek. Kortom, wie kruipt er in het pak van de mascotte en wordt “de held van FC Dordrecht” ? Wie interesse heeft in deze vrijwilligersfunctie kan een korte e-mail sturen naar info@fcdordrecht.nl o.v.v. “kruip in de huid van” . Belangrijk voordat je reageer. Lengte maximaal 1.80 en je gewicht mag niet meer dan 75 kilo zijn.

DORDRECHT CONTRACTEERT JONGSTE BUSINESSCUBLID VAN NEDERLAND 09/11/2005
Met de ondertekening van een éénjarige overeenkomst bij FC Dordrecht is Garden Dreams, geleid door de 17 jarige Marco Boeren, het jongste Businessclublid in het Nederlands betaald voetbal.
Het pas op 10 oktober jl. gestarte bedrijf is voortgekomen uit het project Jong Ondernemen. Marco Boeren, die aan het Wellantcollege MBO bezig is met zijn studie, krijgt van zijn school alle medewerking. “Ik ben het Wellantcollege bijzonder erkentelijk dat ze mij in staat hebben gesteld om mijn eigen bedrijf op te zetten. Omdat ik Garden Dreams tot een succes wil maken, heb ik er voor gekozen om lid te worden van de BusinessClub van FC Dordrecht. De ondernemers die daar rond lopen hebben tenslotte ook een tuin die onderhouden of veranderd moet worden. Ik ben onlangs op uitnodiging bij een wedstrijd van FC Dordrecht geweest en legde na afloop direct al een aantal leuke contacten voor mijn bedrijf. Door de explosieve groei van Garden Dreams in de afgelopen weken is ook de heer J. van Eijsden toegevoegd aan de directie van het jonge en dynamische bedrijf. Inmiddels werken er zes mensen bij Garden Dreams. Het moderne hoveniersbedrijf werkt niet alleen in Nederland. “Inmiddels zijn we ook aan het werk in Frankrijk en is de verwachting dat er meerdere landen zullen volgen”, aldus een trotse Marco Boeren. Waarin Garden Dreams zich onderscheidt van anderen in de markt is volgens hem een-voudig. “Het leveren van goed werk tegen een betaalbare prijs”.

LEDENVERGADERING BIJ SUPPORTERSVERENIGING 09/11/2005
De supportersvereninging van FC Dordrecht houdt op woensdag 30 november de jaarlijkse ledenvergadering. De vergadering is voor alle leden van de SV. De vergadering zal om 19.30 uur beginnen in het supportershome. Alle leden van de SV krijgen nog een persoonlijke uitnodiging toegestuurd.

HET WAS ALTIJD EEN EER OM VOOR ORANJE TE SPELEN 09/11/2005
Hans Eijkenbroek, hersteltrainer bij FC Dordrecht kan zelf terugkijken op een geweldige loopbaan als profvoetballer in de jaren zestig en zeventig. Hij maakte furore als centrale verdediger bij het Rotterdamse Sparta en speelde volgens de officiële overzichten 399 wedstrijden. Bovendien droeg Eijkenbroek 18 keer het shirt van het Nederlands Elftal. Vandaag haalt Hans Eijkenbroek wat herinneringen op uit zijn loopbaan..................Lees het gehele artikel.

SPELERSINFO 08/11/2005
FC Dordrecht verdediger Reinhard Breinburg heeft zijn middenhandsbeentje gebroken. De verdediger is wel gewoon inzetbaar tegen FC Emmen. John den Dunnen traint vanaf woensdag weer volledig mee met de groep. In principe zal de back vrijdag kunnen spelen. Aanvaller Michael van Dommelen herstelt nog steeds voorspoedig van zijn kruisbandoperatie. Van Dommelen doet momenteel ritme op in het tweede elftal.

EERSTE NEDERLAAG VOOR BELOFTE'S 08/11/2005
Het belofte elftal van FC Dordrecht is zijn ongeslagen status kwijt geraakt. In Eindhoven verloren de Dordtse talenten hun competitie treffen met FC Einhoven met 2 - 1. Sherwin Londt scoorde voor rust al het enige Dordtse doelpunt. FC Dordrecht was wel de betere ploeg in Eindhoven maar wist dit niet in doelpunten uit te drukken. Vooral na rust werden volop kansen gemist en Michael van Dommelen miste zelfs een penalty.

UITSLAGEN FC DORDRECHT JEUGD 07/11/2005
De jeugd elftallen van FC Dordrecht kwamen ook dit weekend weer in actie. De A-jeugd speelde een moeilijke uitwedstrijd tegen Willem II. De wedstrijd eindigde in een 4 - 1 nederlaag, het enige Dordtse doelpunt werd gescoord door Derrel Lionahr. De B-jeugd speelde thuis tegen Eindhoven. Het team van trainer Wim Thijssen wist de wedstrijd met 2 - 1 te winnen. Davy Beukers van Ramon Ouwehand namen de doelpunten voor hun rekening. De C-jeugd verloor teleurstellend van HOV. Ondanks de doelpunten van Wesley van Zeben en Danny Monster ging het jongste elftal van FC Dordrecht met 3 - 2 onderuit.

FC DORDRECHT KOMT NIET VERDER DAN GELIJKSPEL TEGEN CAMBUUR 04/11/2005
FC Dordrecht heeft de stijgende lijn van de afgelopen weken niet voort kunnen zetten. In het Friese Leeuwarden kwamen zowel de thuisploeg Cambuur als FC Dordrecht niet aan scoren toe. Beide ploegen legden geen geweldige pot voetbal op de (kunstgras) mat. Iets wat erg tegen valt van FC Dordrecht, want de schapekoppen zaten duidelijk in een opgaande lijn. FC Dordrecht moest het doen zonder Arjan van der Laan, de middenvelder blesseerde zich eerder deze week aan zijn kuit. In zijn plaats begon Moussa Kalisse in de basis. FC Dordrecht trainer Jurrie Koolhof reisde af naar Leeuwarden met doel te spelen voor 3 punten, maar gezien het spelbeeld was de trainer tevreden met een punt.
[Bekijk ook: samenvatting SBS6]
[Lees ook: slecht voetbal levert punt op]

FC DORDRECHT EN ELF VOETBAL STEKEN HANDEN IN ÉÉN 02/11/2005
FC Dordrecht zal op korte termijn via deze site een aantal nieuwe diensten aan gaan bieden. Dit in samenwerking met Elf Voetbalmagazine. Zo wordt rondom de thuis wedstrijd tegen FC Emmen de FC Dordrecht sms dienst gelanceerd. Supporters kunnen dan per sms op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws, maar ook de doelpunten van FC Dordrecht verschijnen op je mobiel. Naast de sms dienst zullen nog enkele interactieve elementen aan de website toegevoegd worden. Hierover later meer.

BINGO VOOR DE LAMMETJES 02/11/2005
Juniorclub De Lammetjes organiseert op zondag 27 november een bingo voor alle leden. De bingo is gratis voor leden van de juniorclub, maar zoals altijd mogen vriendjes en/of vriendinnetjes meekomen voor 1 euro. Uiteraard zijn er met de bingo mooie prijzen te winnen. Niet alleen zijn er kaartjes en FC Dordrecht artikelen te winnen, maar ook mooie prijzen die niet met voetbal te maken hebben. De bingo is van 13.30 tot 16.15 uur in het supportershome. Gezien de tijd van het jaar verwacht het bestuur van de Lammetjes hoog bezoek tijdens deze middag! Aanmelden kan via post, e-mail of telefonisch voor zaterdag 26 november 12.00 uur.

SUPPORTERSVERENIGING ZOEKT SPONSORS 02/11/2005
Vaste deelnemers aan de busreis naar uitwedstrijden hadden het waarschijnlijk al opgemerkt. De lage prijs voor de busreis naar het verre Leeuwarden. Leden van de SV nemen al deel aan de reis voor de 20 euro (incl kaartje voor de wedstrijd). Dit alles is mogelijk door sponsoring. Voorzitter Huib van de Windt van de SV sponsort de reis naar Leeuwarden. De SV is dan ook op zoek naar meerdere bedrijven die de supporters van FC Dordrecht willen sponsoren in het bezoeken van de wedstrijden. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk supporters de wedstrijd bezoeken. Geinteresseerde kunnen per email contact opnemen met de Supporters Vereniging.

 

>> Het nieuws van oktober en ouder nieuws, vindt u in het nieuwsarchief