DS'79 KAN VERDEDIGING WILLEM II NIET SLOPEN
De komst van Niels Overweg heeft wel positief gewerkt, maar het leidde nog niet tot een overwinning voor DS'79.
De Dordtse eredivisionist heeft tweemaal drie kwartier tevergeefs getracht om de verdediging van Willem II open te breken.
In de 35e minuut van de tweede helft sloeg voor DS voor de zoveelste maal het noodlot toe.
Door het wegvallen van Gerrie Mühren (enkelblessure) was de uitstekend op dreef zijnde defensie van DS noodgedwongen gewijzigd.
Het bracht wat meer onrust. En na een rush van Patrick Cohen voltrok Wanny van Gils het vonnis: 0-1.
DS bleef na deze tegenvaller aanvallen, maar het bezat in de voorhoede te weinig kracht om de negatieve uitslag af te wenden.
Op de foto: de bij DS teruggekeerde Niels Overweg (links) oog in oog met Ton Soffers.