DS'79 OVERROMPELT HELMOND SPORT

DS'79 is in Helmond op de ingeslagen weg goed doorgegaan. Het versloeg, na de triomf vorige week op Volendam, Helmond Sport in eigen huis met 2-4. Via aantrekkelijke combinaties werkte het een in de eerste helft opgelopen achterstand van 1-0, na een door Lubse verzilverde strafschop, in de zevende minuut van de tweede helft weg. Harry Melis scoorde met die gelijkmaker zijn eerste treffer voor DS in de competitie. De Dordtse eredivisionist ging meteen goed door en overrompelde de verdediging van Helmond Sport met groot gemak. Cees Spaan en Peter Matena zorgden respectievelijk voor 1-2 en 1-3, waarna Vincent en tegenscoorde. Binnen de minuut bepaalde Edwin Gorter de eindstand op 2-4, waarmee hij de aanvalskracht van het huidige DS nog eens flink onderstreepte. Op de foto haalt Peter Matena uit voor het derde Dordtse doelpunt.