DS: MENTAAL STUK
DS'79 blijkt mentaal stuk te zijn. Het verloor het vierpuntenduel tegen FC Den Bosch kansloos met 1-3.
Voor de vierde maal in successie nam de Dordtse ploeg een voorsprong van 1-0 en evenzovele malen werd het tegen FC Den Bosch na de openingstreffer volledig afgebluft.
Met een gewijzigde opstelling, Mühren op het middenveld en Piet Wijnberg en Terry Lees in het centrum van de achterhoede, had DS de wedstrijd twintig minuten onder controle.
Op dat moment scoorde Edwin Gorter met een juweel van een treffer het openingsdoelpunt. In plaats van uit de ellende op te staan, kroop DS weer in zijn schulp en moest binnen de minuut de gelijkmaker incasseren.
FC Den Bosch heeft daarna de wedstrijd volledig beheerst. Het speelde DS uit de wedstrijd en zegevierde uiteindelijk met 1-3.