KNAPPE ZEGE DS
In een enerverende wedstrijd heeft DS'79 een knappe en belangrijke overwinning behaald op SC Heerenveen: 2-1. DS'79 speelde vooral in de eerste helft uitstekend voetbal dat werd bekroond met twee schitterende doelpunten van Hakim Braham. In de tweede helft, waarin de vermoeidheid een rol begon te spelen, kreeg DS alle kansen om Heerenveen de knock out toe te dienen. Tot vijfmaal toe haalde een speler van Heerenveen de bal van de doellijn. Nadat Boy Nijgh tien minuten voor het einde de achterstand voor Heerenveen had teruggebracht tot 2-1, leek het er op dat DS een moeilijke slotfase tegemoet ging. Heerenveen viel inderdaad aan, doch DS kreeg nog drie reële kansen om met grotere cijfers te winnen. Foto: Hakim Braham brengt bij deze actie, na een geven van Henk van Leeuwen de stand voor DS'79 op 2-0.