FRIESE LEEUW DOOR DS'79 GETEMD
DS'79 heeft in Leeuwarden de Friese leeuw SC Cambuur met 0-2 getemd. De Dordtse opponent in de eerste divisie heeft het treffen om de tweede plaats volledig beheerst. DS'79 heeft met aanvallend voetbal Cambuur volledig zijn wil opgelegd. In de 31-ste minuut van het door achtduizend toeschouwers bijgewoonde duel, scoorde Anne Evers het eerste doelpunt via een verbluffend knap genomen vrije-trap. Het verwachte offensief van de Fries formatie in de tweede helft werd door DS'79 knap ingedamd en al na drie minuten was het duel beslist. Schouwenaar maakte hands, waarna Anne Evers uit de toegekende strafschop voor 0-2 zorgde. Aanvallers misten in de slotfase de nodige kracht om knappe combinaties doeltreffend af te ronden. Op de foto benut Anne Evers de strafschop, welke 0-2 betekende.