DS'79 BESTIJGT TROON
DS'79 heeft, nadat het gisteren aan de Krommedijk in Dordrecht Heracles met 2-0 klopte, de toppositie in de eerste divisie veroverd. Het verlies van Volendam en MVV hielp een flink handje mee bij de troonbestijging. DS'79 kwam voor vijfduizend toeschouwers overigens niet sterk voor de dag. Het speelde een matige eerste helft, waarin tot uiting kwam dat de 5-1 nederlaag bij MVV harder was aangekomen dan verwacht. In de tweede helft vond DS het vertrouwen terug, nadat Anne Evers al in de derde minuut DS aan een kostbare voorsprong had geholpen. Een kwartier voor het einde schoot Edwin Gorter DS naar veilige haven. Op de foto haalt Hakim Braham hard uit doch hij zal de uitstekende doelman Cock Rijkens op zijn weg vinden.