DS'79 WEERSTAAT FC DEN BOSCH (2-0)
Na een heroïsch voetbalgevecht tussen DS'79 en FC Den Bosch stat de tweede plaats in de eerste divisie voor DS'79 nog hecht overeind.
Met een schitterend doelpunt van Edwin Gorter, die via een vrije trap Hans van der Pluym met een kanonskogel verraste kwam DS op 1-0. DS'79 heeft zich in de tweede helft met man en macht moeten verweren om zich een furieus aanvallend FC Den Bosch van het lijf te houden.
Twee minuten voor het einde van het toptreffen maakte Rob van Hemert voor DS'79 aan alle onzekerheid een eind.
Scheidsrechter Roelofsen haalde het einde van de wedstrijd niet. Vijfentwintig minuten voor het einde moest hij zich, nadat hij een spier scheurde, laten vervangen door grensrechter van Dolder.
Adriaans en Van der Horst van FC Den Bosch liepen tegen een gele kaart op. op de foto 't eerste doelpunt: Van der Pluym verslagen.