DEN BOSCH JUBELT, DS'79 WEER ONDERUIT
FC Den Bosch is voorlopig geen degradatiekandidaat meer. Het versloeg in Sportpark De Vliert in Den Bosch DS'79 met 2-0. DS'79 heeft derhalve zijn degradatieproblemen niet kunnen verlichten. De Dordtse eredivisieclub heeft hard voor een punt gevochten, maar het schoot in slagvaardigheid te kort. Eén minuut voor de rust nam FC Den Bosch door Cees van der Linden een voorsprong van 1-0. Hard heeft DS'79 daarna geploeterd om de balans in evenwicht te krijgen. De aanvallen van DS bleven evenwel te doorzichtig om de verdediging van de thuisclub aan het wankelen te brengen. Vijf minuten voor het einde bracht een noodtrap voor Den Bosch opluchting. De ver naar voren geschoven Schouwenaar pakte de bal op en bood Van Nielen alle kans de wedstrijd te beslissen. Op de foto: Bossche jubel over het eerste doelpunt.