NIEUWS

VOETBALQUIZ 2008 09/12/2008

Achter de schermen zijn de voorbereidingen van de FC Dordrecht Voetbalquiz en de verkiezing van het "Gouden Schaap" in volle gang. Er wordt, in het diepste geheim, hard gewerkt aan de vragenlijst en diep geplozen om het niveau nog een stapje hoger te tillen.

Dinsdag 16 december is het weer zover. Het is dan alweer voor de 3e keer dat alle spelers, trainers, management, bestuur en leden van de businessclub gaan strijden om de bokaal. Vorig jaar was het team van TM Marco Boogers de winnaar en nam daarmee de titel over van Olav Ouwerkerk.

Om 18.00 uur gaat iedereen aan tafel om zoals vanouds te genieten van een heerlijke maaltijd. Als de buikjes zijn gevuld is het de bedoeling om om ongeveer 19.00 uur te gaan beginnen met de quiz.

Daarna is er de uitreiking van het Trust Gouden Schaap door een “special guest”. Het Gouden Schaap is een (aanmoedigings)prijs die uitgaat naar iemand binnen de organisatie die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie heeft verricht ofwel iemand die een zetje in de rug verdiend. De nominatieformulieren zullen binnenkort in omloop worden gebracht.

De avond wordt dit jaar gehouden in de evenementenhal van Drechtwerk, te vinden aan de Kamerlingh Onnesweg 1 in Dordrecht. Iedereen wordt tussen 17.30 en 18.00 uur verwacht.

(Jeugd)spelers kunnen op eigen gelegenheid naar het zalencentrum gaan. Zij die niet over eigen vervoer beschikken moeten om 16.45 uur aanwezig bij het jeugdhome. Vanaf daar zal er vervoer worden georganiseerd naar Drechtwerk.

De avond is omstreeks 22.30 afgelopen.

De voetbalquiz wordt mede mogelijk gemaakt door AD/de Dordtenaar en www.iedereeneenwebsite.nl.