NIEUWS

JEUGDSPELER ADOPTIEPLAN VAN START
08/12/2008

FC Dordrecht werkt hard aan de jeugdopleiding. Van de huidige selectie komen Bart van Muyen, Johan Versluis en Guy Ramos uit de eigen kweekvijver en staat met Mo Houdoe, Mo Auassar en Sander Barragan wellicht een volgende generatie te popelen. Dordt wil deze doorstroom structureren en uitbreiden, nog meer spelers uit de eigen opleiding in het eerste elftal dus.

Om het financiële draagvlak van de jeugdopleiding te versterken is het “Jeugdspeler Adoptie Plan” ontwikkeld. De nieuwe adoptiesponsoring zorgt voor verbetering van de ontwikkelingsmogelijkheden voor jeugdspelers die hierdoor een nog betere opleiding aangeboden kunnen krijgen.

Iedereen kan hieraan deelnemen: ouders, familieleden. ondernemingen, bedrijven of andere geïnteresseerden. Het principe is eenvoudig. Een jeugdspeler naar eigen keuze wordt ‘geadopteerd’ waardoor de naam aan het betreffende spelertje wordt gekoppeld. Deze naam komt onder zijn foto te staan waarmee in het jeugdhome een hele wand gevuld zal worden.

De tarieven zijn heel aantrekkelijk. Voor een heel jaar sponsort u een jeugdspeler uit de B-, C- of D-selectie voor € 250,-. Dit seizoen kan er zelfs voor de helft van dat bedrag worden ingestapt: € 125,-.

Voor een A-speler of speler uit de selectie van Jong FC Dordrecht bedraagt het adoptietarief € 500,- voor een heel jaar. Ook hier geldt de instapkorting van 50% voor dit seizoen: € 250,-. De kans op doorstroming naar het eerste elftal vanuit deze selecties is hoger en geeft de adoptiesponsor derhalve meer kans op (bedrijfs)promotie.

Elke jeugdspeler is trots wanneer hij aan de fotowall hangt in het jeugdhome. Kunt u een jeugdspeler daarmee helpen? Doe mee en sponsor een jeugdspeler van FC Dordrecht!

Samen op weg naar een beter FC Dordrecht, een club die bij elkaar past!

Als adoptiesponsor ontvangt u;
Spelersfoto met uw sponsor/bedrijfsnaam op de fotowall in het jeugdhome.
Jaarlijks ontvangt de adoptiesponsor 15 spelersfoto’s met sponsor/bedrijfsnaam.
Vermelding spelersfoto met uw sponsor/bedrijfsnaam op www.fcdordrecht.nl en www.fcdordrechtopleiding.nl.
Een link naar uw eigen website via deze vermeldingen.
Bedrijfspromotie (naamsbekendheid) bij doorstroom van een jeugdspeler naar het eerste van FC Dordrecht.
Bij voldoende animo onder de Jeugd Adoptie Sponsoren een jaarlijkse netwerkborrel bij de start van het seizoen.

Voor meer informatie of wilt u zich al aanmelden? Bel naar 078-6130000 en vraag naar Ruben Cornelissen of Michel de Man of stuur een e-mail leo.scheffer@fcdordrecht.nl of michel.man@fcdordrecht.nl.