Popular tags


» View all tags

Language preference

Over de FC Dordrecht Foto Gallery

Deze Foto Gallery website wordt beheerd door FC Dordrecht met behulp van het open source foto management systeem Gallery3.

Copyright

De inhoud van deze Foto Gallery is auteursrechterlijk beschermd. Deze rechten berusten bij FC Dordrecht en bij de fotograaf die de foto's heeft gemaakt. Het is niet toegestaan foto’s van deze site zonder uitdrukkelijke (schriftelijke) toestemming via elektronische en gedrukte media of op welke andere wijze ook op te slaan, te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren.

Onze fotograaf

Fotograaf: Erwin Spek
Website: www.erwinspekfotografie.nl
Contact: info@erwinspekfotografie.nl

Op het album "VV Drechtstreek 27/7" na is Erwin Spek verantwoordelijk voor alle foto's van deze seizoenen. Wilt u een foto van Erwin Spek gebruiken voor uw media uiting, dan verzoeken wij u direct contact op te nemen met Erwin via het bovengenoemde e-mailadres.

De foto's van het album "VV Drechtstreek 27/7" zijn aangeleverd door fotograaf Michel Sterrenberg. Wilt u een foto uit dit album gebruiken voor uw media uiting, dan verzoeken wij u direct contact op te nemen met Michel via m.sterrenberg@chello.nl.

Proclaimer

FC Dordrecht doet er alles aan om deze website actueel, juist en toegankelijk te houden. Daarom staan wij open voor uw opmerkingen of ideeën. Heeft u ideeën voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten tegen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Redactie

Beheer: FC Dordrecht, afdeling Communicatie
Contact: info@fcdordrecht.nl